«Μεγάλος ανταγωνισμός για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς»

Από sdna.gr: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, την ώρα που η θέση του Δικεφάλου για τον Σέρβο ήταν και είναι ξεκάθαρη.
Πηγή: sdna.gr
«Μεγάλος ανταγωνισμός για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα, ο "Πρίγιο" είδε το όνομά του να φιγουράρει σε Γαλλία, Ισπανία και Σερβία με τις Ρεν και Λεβάντε να εμφανίζονται ως επίδοξοι "μνηστήρες".

Μάλιστα, σήμερα το πρωί η L'Equipe σε δημοσίευμά της τόνιζε πως ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα αφήσει τον βασικό της επιθετικό, ειδικά με ένα ποσό γύρω στα τρία εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή ήταν -όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται- και η προσφορά της Ρεν στις πρώτες επαφές της με τους "ασπρόμαυρους".

Οι εξελίξεις ταξίδεψαν και στην Ισπανία που καταγράφουν το ενδιαφέρον της Ρεν και σημειώνουν πως... ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του υψηλόσωμου φορ μεγαλώνει και ως εκ τούτου δεν θα είναι εύκολη η υπόθεσή του για την Λεβάντε, η οποία τον έχει ως εναλλακτική λύση αντί του Αρούνα Κονέ που αγωνίζεται στην Σίβασπορ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται μεταξύ άλλων πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο "κυνήγι" του πρωταθλήματος και μόνο εύκολα δεν θα προχωρούσαν σε μια τέτοια κίνηση, δεδομένου πως πρόκειται για τον πρώτο τους σκόρερ.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά, πως ο Δικέφαλος έχει κάνει σαφές δια στόματος Γιώργου Σαββίδη πως ο παίκτης δεν πωλείται, θέλοντας να "κόψει" την όρεξη στους ενδιαφερόμενους...

Διαβάστε ακόμη...