Αλάνθαστος από τα 11 μέτρα

Από inpaok: Χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» με δεύτερη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας στο μυαλό του την κλήρωση, όπου θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος.
Πηγή: inpaok.com
Αλάνθαστος από τα 11 μέτρα

Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου, εκτός του ότι σκοράρει κατά ριπάς στα τελευταία ματς στην κανονική διάρκεια των αναμετρήσεων, μετράει το απόλυτο πέντε στις πέντε εύστοχες εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, έχοντας χαρίσει σε όλες ισάριθμες νίκες.

Το ξεκίνημα του 27χρονου στράικερ έγινε στην περσινή αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» εναντίον του Παναιτωλικού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 από τα έντεκα βήματα. Ακολούθησε η νίκη με 4-0 επί της Βέροιας, όταν πέτυχε το 2-0, ενώ συνέχισε το σερί του διευρύνθηκε με την έναρξη της φετινής χρονιάς.

Από τα δικά του πόδια ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στον αγώνα κόντρα στην Έστερσουντ για τα Play Off του Europa League και τα τελευταία του «θύματα» από την εσχάτη των ποινών ήταν ο Λεβαδειακός (5-0) και τα Τρίκαλα (2-1).

Διαβάστε ακόμη...