«Ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη και το μπάσκετ»

Από inpaok.com: Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ επέστρεψε στο Παλατάκι μετά από περίπου 8 χρόνια χρόνια, με την ιδιότητα του σκάουτερ, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ορλαντίνα το βράδυ της Τρίτης (9/1) για το Βasketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονίκη και το μπάσκετ»

Ο 42χρονος Σέρβος που αγωνίστηκε στους «ασπρόμαυρους» την περίοδο 2009-10, εργάζεται πλέον ως σκάουτερ στους Sacramento Kings των Πέτζα Στογιάκοβιτς και Βλάντε Ντίβατς, μίλησε στο INPAOK για την παρουσία του στον αγώνα, τη Θεσσαλονίκη που του έχει λείψει αλλά και τον φετινό Δικέφαλο.

Όπως και οι απεσταλμένοι από τους Los Angeles Lakers, Utah Jass, Αtalanta Hawks και Indiana Pacers, είχε στα... ραντάρ του τους Βασίλης Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη αλλά και τον Αρνόλντας Κουλμπόκα.

Αναλυτικά ο Σέρβος είπε:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον αγώνα καθώς η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ με την Ορλαντίνα ήταν φανερή. Δεν ήρθα μόνο για να δω Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο, Κουλμπόκα, αλλά και πολλούς ακόμα παίκτες.

Μου λείπει αυτό το μέρος, μου λείπει η Θεσσαλονίκη. Για μένα είναι σαν... το Βελιγράδι με θάλασσα. Είναι μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ πολύ. Γενικά η Ελλάδα αγαπάει το μπάσκετ κι αυτό είναι μεγάλη ομοιότητα με τη Σερβία. Είναι πάντα όμορφο να βρίσκομαι εδώ.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια, που έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είναι κοντά στην 4άδα του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή επικράτησε επί του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως θα γίνεται όλο και καλύτερος. Όπως και για την Σερβία έτσι και για την Ελλάδα το μπάσκετ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα και προσελκύει τους φιλάθλους, ενώ και στις δύο χώρες υπάρχει πολύ ταλέντο».

Διαβάστε ακόμη...