«Σταθερότητα με συνεχή δουλειά»

Από paok24.com: Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε και για την ομάδα και για τον εαυτό του
Πηγή: paok24.com
«Σταθερότητα με συνεχή δουλειά»

«Σταθερότητα με συνεχή δουλειά»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και μαζί με τον Χρυσικόπουλο, ήταν οι πρώτοι σκόρερ. Στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι το πιο σημαντικό από όλα, είναι η σταθερότητα.
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήρθε μόλις δύο μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Τελικά κερδίσαμε και μείναμε ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση» είπε αρχικά και στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση για το στοιχείο που άλλαξε την εικόνα της ομάδας, στο δεύτερο ημίχρονο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα κι εκμεταλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων μας. Τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και βάλαμε κάποια σουτ που σε συνδυασμό με τις καλές άμυνες μας έδωσε μια διαφορά, που κρατήσαμε ως το τέλος και φτάσαμε στη νίκη», τόνισε ο Ζάρας, ο οποίος μίλησε και για τη δική του εμφάνιση.

«Ειδικά σήμερα νομίζω πως ο κόουτς είδε πως τα πρώτα σουτ ήταν άστοχα αλλά επέμεινε σε μένα και στο τέλος τον δικαίωσα. Σίγουρα σε όλους τους αθλητές υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και γι αυτό πρέπει να παλεύεις για να είσαι σταθερός. Με τη συνεχή δουλειά έρχεται κι η σταθερότητα».

Διαβάστε ακόμη...