Η… τρέλα του κόσμου και ο Μπερμπάτοφ

Από paok24: Ο Νικολάι Ουσίκοφ μιλάει στην εφημερίδα FORZA για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τον Μπερμπάτοφ αλλά και την… τρέλα του κόσμου!
Πηγή: paok24.com
Η… τρέλα του κόσμου και ο Μπερμπάτοφ

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε ο διαγώνιος Νικολάι Ουσίκοφ, ο οποίος μίλησε για την μεταγραφή του στην FORZA και για τα όσα γνώριζε για τον Δικέφαλο.

Ο Βούλγαρος θα είναι στην διάθεση του Ρίτσι μετά τις 15 Ιανουαρίου καθώς έχει δυο αγωνιστικές υποχρεώσεις ακόμα με την Νεφτοχιμίκ για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βουλγαρίας.

Κατά την άφιξη του στο Παλατάκι  δεν έκρυψε την ικανοποίηση για την μεταγραφή του, τονίζοντας πως: «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, δεν ήξερα πολλά για την ομάδα πέρα από τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατάφερε να πάρει. Για να είμαι ειλικρινείς δεν περίμενα να με καλέσουν στη μέση της σεζόν. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που ήρθα και θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.  Είμαι στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας, σίγουρα θα χρειαστώ μερικές μέρες να μάθω τα παιδιά, τα συστήματα της ομάδας, ωστόσο είμαι επαγγελματίας και αυτά θα γίνουν αρκετά γρήγορα».

Ερωτηθείς για το αν ήξερε περισσότερα πράγματα για τον σύλλογο: «Γνώριζα την ποδοσφαιρική ομάδα από παλιά, την μπασκετική αρκετά καλά από τις μεγάλες επιτυχίες που έκανε. Στην Βουλγαρία ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά γνωστός και πριν την άφιξη του Μπερμπάτοφ εδώ για την ποδοσφαιρική ομάδα. Η οικογένεια μου χάρηκε πολύ όταν τους είπα ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ, γιατί ήξεραν και την ομάδα αλλά θα με έχουν και δίπλα τους».

Σχετικά με τον κόσμο και το Παλατάκι: «Έχω δει σε βίντεο τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο, αλλά ήξερα από πριν ότι ο ΠΑΟΚ έχει τόσο… τρελούς οπαδούς! Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από τον κόσμο, τους ευχαριστώ που με έχουν "αγκαλιάσει" ήδη».

Διαβάστε ακόμη...