Κοιτάζει Μιχάι ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ, πέρα από την απόκτηση έτοιμων παικτών που θα τον βοηθήσουν άμεσα στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κοιτάζει και για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν τον Δικέφαλο στο μέλλον.
Πηγή: paok24.com
Κοιτάζει Μιχάι ο ΠΑΟΚ!

Ένας από αυτούς είναι και ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι που έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των "ασπρόμαυρων", ξεχωρίζοντας από την λίστα των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν σχηματίσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του υψηλόσωμου στόπερ από τον Παναιτωλικό.

Tην φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League, o 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει σημειώσει 13 συμμετοχές, όλες ως βασικός με γεμάτα 90λεπτα, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, αποτελώντας παράλληλα μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας στην οποία μετράει δύο συμμετοχές.

Ο ύψους 1,86 στόπερ, γεννήθηκε στη Ρόδο στις 5 Ιουλίου του 1998 και προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, κάνοντας την φετινή σεζόν το... ξεπέταγμα του.

Διαβάστε ακόμη...