Η μεταγραφή που πολλοί έχουν ξεχάσει

Από paok24.com: Δεν είναι μόνο οι Γκος και Τζάκσον
Πηγή: paok24.com
Η μεταγραφή που πολλοί έχουν ξεχάσει

Η μεταγραφή που πολλοί έχουν ξεχάσει

Πολύ κουβέντα γίνεται για τον Φιλ Γκος και τον Νταρνέλ Τζάκσον που ήρθαν και άλλαξαν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, αλλά η πρώτη αλλαγή ήταν τον Οκτώβριο με τον Δημήτρη Κατσίβελη.


Το αρχικό πλάνο στην περιφέρεια του ΠΑΟΚ αφορούσε τους Ντίλαρντ, Κόνιαρη, Τσόχλα, Ζάρα και Τρις. Το κακό έγινε με τον τραυματισμό του νεαρού Έλληνα πλέι μέικερ, αλλά και στη συνέχεια με το πρόβλημα στο μάτι του Ντίλαρντ. Τότε ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πολύ γρήγορα και έκλεισε τον Δημήτρη Κατσίβελη που μόλις είχε τελειώσει την προετοιμασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και ήταν χωρίς ομάδα.

Αυτή η αλλαγή με την αλλαγή και του Ντίλαρντ από τον Γκος ήταν και η χαριστική βολή για τον Μπράντον Τρις που ουσιαστικά έγινε ο 6ος περιφερειακός του ΠΑΟΚ και αυτομάτως βγήκε εκτός ροτέισον με το επίλογο να γράφεται μέσα στο Δεκέμβριο όπου και αποχαιρέτησε το PAOK Sports Arena για άλλες πολιτείες.

Η κίνηση αυτή μπορεί να έχει ξεχαστεί μιας και ήταν 3 μήνες πριν, αλλά ήταν η πρώτη ουσιαστική αλλαγή στην ομάδα του ΠΑΟΚ και άλλαξε πολλά στην απόδοση της ομάδας. Ο Δημήτρης Κατσίβελης γνωρίζεται πολύ καλά με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου από το κοινό τους πέρασμα από την Αστάνα, και ο κόουτς του ΠΑΟΚ του εμπιστεύθηκε τη θέση, μιας και όπως δήλωσε και στην πρόσφατη συνέντευξη του ήταν από τους κύριους στόχους του ΠΑΟΚ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ασχέτως που η έλευση του άργησε μερικούς μήνες.

Έτσι η αναμόρφωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ μετά τον πρώτο μήνα που είχε ταλαιπωρηθεί και από πολλούς τραυματισμούς δεν οφείλεται στις δύο αλλαγές των ξένων, αλλά και στην πρώτη κίνηση με τον Έλληνα γκαρντ που είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας στους πρόσφατους προκριματικούς με την Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμη...