Λύρατζης: Ο «βενιαμίν» της αποστολής του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Λευτέρης Λύρατζης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα και αποτελεί τον... βενιαμίν της "ασπρόμαυρης" παρέας, φωνάζοντας παρών σε ηλικία 17 ετών και 11 μηνών.
Πηγή: sdna.gr
Λύρατζης: Ο «βενιαμίν» της αποστολής του ΠΑΟΚ

Μετράει αισίως μια περίπου εξαετία παρουσίας στις τάξεις του Δικεφάλου, καθώς "μετακόμισε" το 2012 από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος στις 22 Φλεβάρη του 2000, ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων, ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και αμέσως έδειξαν στην πράξη ότι υπολογίζουν στο ταλέντο του.

Οι "ασπρόμαυροι" εξασφάλισαν ότι απαιτούσε η οικογένεια Λύρατζη προκειμένου να πάρει την απόφαση και να εγκατασταθεί μόνιμα στην συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, μέσα από ένα καμπ, είχε εντοπιστεί και από τους ανθρώπους της Άρσεναλ που του πρότειναν να μεταβεί στην Αγγλία και να δοκιμαστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ωστόσο, το μέλλον του έμελλε να συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ.

Με το "καλημέρα" άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Δικεφάλου, σε ένα διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία, δικαιώνοντας τους για την επένδυση.

Έκτοτε, σημείωσε συμμετοχές με όλα τα τμήματα υποδομών του Δικεφάλου, περιμένοντας πλέον τη σειρά του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εκείνον μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της:

Χαρισματικός ποδοσφαιριστής, ο Λευτέρης Λύρατζης ήρθε από την Καβάλα το 2012, προφανώς για να μείνει.

Αγωνίζεται ως δεξί μπακ, αλλά και ως δεξί και αριστερό χαφ, χειρίζεται τη μπάλα εξίσου καλά και με τα δύο πόδια, σκοράρει, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός μαθητής.

Εκ των αρχηγών της Κ14, της πρωταθλήτριας Κ15, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και διακριθείς σε όλα τα διεθνή τουρνουά που έχει ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...