"Ίδια ενέργεια και συγκέντρωση"

Από paok24.com:O έμπειρος πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι τα πιο σημαντικά στοιχεία για να έρθει η νίκη αύριο, είναι η ίδια ενέργεια και συγκέντρωση, που είχε η ομάδα εναντίον του Ολυμπιακού. Τι είπε για Χαραλαμπόπουλο, Κόνιαρη, Τζάκσον.
Πηγή: paok24.com
"Ίδια ενέργεια και συγκέντρωση"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το πόσο διαφορετικό ήταν το κλίμα πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ορλαντίνα σε σχέση με τώρα:
«Μεγάλη διαφορά... Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε στη θετική πλευρά τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι...»

Για την είσοδο στην ομάδα των Γκος, Τζάκσον, Χαραλαμπόπουλου και τι άλλο έχει αλλάξει:
«Είναι και τα πρόσωπα και φάνηκε αυτό χθες, σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι ο Βασίλης (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος) που τον περιμέναμε, τα παιδιά που προστέθηκαν βοήθησαν και έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν και σε μεγάλα ματς. Βρήκαμε τη χημεία μας, ο χρόνος μας βοήθησε. Αργήσαμε λίγο την αρχή, είμαστε σε καλό επίπεδο τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο».

Για τη σημασία της άμυνας:
«Αυτή είναι και η ταυτότητα που θέλει να περάσει ο προπονητής μας. Χθες ήμασταν εξαιρετικοί, ήταν το καλύτερο ματς. Είναι και θέμα συγκέντρωσης, πόσο έτοιμος είσαι να ακολουθήσεις την οδηγία. Τώρα όμως, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο και πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για τον Τζάκσον και τα στοιχεία που φέρνει στην ομάδα:
«Φέρνει σίγουρα ποιότητα. Εχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Ξέρει μπάσκετ, το καταλαβαίνουμε από τις προπονήσεις, το κατάλαβαν και όσοι τον είδαν χθες. Φέρνει θετική ενέργεια, γιατί είναι πολύ θετικός και ως άνθρωπος. Είναι τεράστιο κορμί, που το χρειαζόμασταν. Έχει καλό σουτ για ψηλό και χθες μας βοήθησε πολύ αυτό».

Για τον Κόνιαρη και τη χθεσινή του παρουσία κόντρα στο Σπανούλη:
«Είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα. Το έχει δείξει και πέρσι, το έχει δείξει και από παλιότερα. Έχει ποιότητα και στην επίθεση. Στην άμυνα μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε, να τον βγάλει από το ρυθμό του. Είναι πολύ πιεστικός στην άμυνα και ελπίζω αυτό να το βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για τις αντοχές της ομάδας κυρίως στο πνευματικό κομμάτι μετά το κακό ξεκίνημα:
«Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Είχαμε ξαναπεί ότι έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα. Ήταν μια πολύ δύσκολη αρχή. Τα καταφέραμε όμως, παρότι είχαμε αρκετές δυσκολίες. Ελπίζω να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο που έχουμε μπει».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Ορλαντίνα:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρωθεί, να αφήσει πίσω τη χθεσινή νίκη και μέσα σε μια μέρα να είναι έτοιμος για να βγάλει την ίδια ενέργεια και συγκέντρωση. Πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητες μας αυτό το παιχνίδι, για να το κερδίσουμε και να έχουμε ελπίδες για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...