Άμυνα… γρανίτης και έντεκα διαφορετικοί σκόρερ!

Από sdna.gr: Την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις επτά γκολ παθητικό διαθέτει ο ΠΑΟΚ σε δεκαέξι αναμετρήσεις, την ώρα που μετράει και... έντεκα διαφορετικούς σκόρερ!
Πηγή: sdna.gr
Άμυνα… γρανίτης και έντεκα διαφορετικοί σκόρερ!

Μόλις έξι ομάδες έχουν καταφέρει να σκοράρουν στην φετινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται στην κορυφή της εν λόγω λίστας, δεχόμενος μόλις επτά τέρματα σε δεκαέξι αγώνες!

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει δεχτεί 9 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αυτή την ώρα, έχει 16 τέρματα από τις αντίπαλες ομάδες!

Όπως φαίνεται και από τα στατιστικά της Super League Σουρωτή, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σημειώνουν ένα γκολ σε συνολικά δώδεκα τελικές προσπάθειες.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταφέρει να βρει δίχτυα από έντεκα διαφορετικούς σκόρερ, ωστόσο φαίνεται πως η άμυνα είναι αυτή που δίνει... αέρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν να δεχθούν γκολ από την 12η αγωνιστική και από το ματς στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (2-2), ο οποίος είναι και η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα σε ματς απέναντι στον Δικέφαλο.

Οι έντεκα διαφορετικοί σκόρερ του ΠΑΟΚ:

Πρίγιοβιτς 8, Πέλκας 4, Μάτος 3, Κάμπος 3, Κουλούρης 2, Μακ 2, Μαουρίσιο 2, Βιεϊρίνια 1, Μαλεζάς 1, Κρέσπο 1, Λέοβατς 1.

Οι αγώνες που δέχθηκε γκολ ο Δικέφαλος:

2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 3-1

6η αγωνιστική: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0

10η αγωνιστική: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0

11η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1

12η αγωνιστική: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2-2

Διαβάστε ακόμη...