"Είμαστε πλήρεις, πάμε για το πρωτάθλημα"

Από paok24: Στην Αθλητική Κυριακή και στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τη δική του απόδοση αλλά και για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
"Είμαστε πλήρεις, πάμε για το πρωτάθλημα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πορτιέρο του ΠΑΟΚ στην κάμερα του κρατικού καναλιού:

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:

"Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί και πειθαρχημένοι. Όταν γίνονται όλα αυτά μεθοδικά έρχονται και τα αποτελέσματα. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε".

Για το συμβόλαιο του που ανανεώθηκε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και εγώ έκανα το αυτονόητο. Ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής μου, μου έδειξαν εμπιστοσύνη και έτσι κέρδισα την ανανέωση συμβολαίου μου".

Για το μυστικό για τον τίτλο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

"Αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μου, ότι πρέπει να βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με το μάτι μας να γυαλίζει. Εάν έχουμε αυτό δεν μας φοβίζει τίποτα."

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς στην αρχή:

"Μερικές φορές είναι οι συγκυρίες. Πλέον είμαστε πιο σοβαροί και ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής και τα εφαρμόζουμε μέσα στο γήπεδο."

Εάν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ:

"Σε όλες τις θέσεις είμαστε πλήρεις ειδικά τώρα που έχουμε και έναν αριστερό μπακ. Είμαστε ικανοί ποδοσφαιριστές και ξέρουμε τι θέλουμε. Έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις από τον κύριο Σαββίδη και είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο."

Για την μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ:

"Είναι ένα παιδί που από μικρή ηλικία δούλεψε και άκουγε τις εντολές του κυρίου Πετράκη που τον πίστεψε από την πρώτη μέρα. Είναι ένα παράδειγμα ότι εάν δουλεύεις μπορείς να ανέβεις πολύ ψηλά όπως έκανε με την μεταγραφή του στην Άρσεναλ."

Για τα πρότυπα που έχει και τα κομμάτια που θέλει βελτίωση:

"Βλέπω πολλούς αγώνες από το εξωτερικό, αλλά κυρίως παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι οι τερματοφύλακες που μου αρέσει να βλέπω είναι ο Μπουφούν και ο Χαντάνοβιτς της Ίντερ. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες από το εξωτερικό και θέλω να μαθαίνω συνέχεια καινούργια πράγματα. Ίσως να βελτιώσω το παιχνίδι με τα πόδια και να μαθαίνω σε θέματα τακτικής."

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

"Είναι μαγικό να παίζεις στην Τούμπα. Το έχω βιώσει και σαν παίκτης και σαν αντίπαλος. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά αυτή είναι η ώθηση που δίνει είναι το κατι άλλο. "

Διαβάστε ακόμη...