"Καμία σοβαρότητα"

Από pisina.net: Σοβαρότατες κατηγορίες κατά της διοργάνωσης του αγώνα με το Φάληρο χθες βράδυ εξαπέλυσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Βέργος.
Πηγή: pisina.net
"Καμία σοβαρότητα"

Ο κ. Βέργος αναφέρθηκε σε μηδενική σοβαρότητα, λόγω των πολλών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με τα χρονόμετρα του αγώνα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως αυτό επηρέασε και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

«Δεν υπάρχει σοβαρότητα καμία. Και όταν σε εκβιάζει ο αλυτάρχης του αγώνα -διότι εμείς δεν θέλαμε να αγωνιστούμε υπό αυτές τις συνθήκες- ότι αν φύγεις θα μηδενιστείς, αυτό προσβάλλει και το άθλημα και τις ομάδες και την προσπάθεια που κάνουμε και τις ώρες που αφιερώσαμε να ταξιδέψουμε ως εδώ, τότε δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Κάθε λίγο διακοπτόταν το παιχνίδι για δύο λεπτά. Δεν γνωρίζαμε πόση ώρα παίζαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό ενώ κυνηγούσαμε το σκορ. Και όταν τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο παίξαμε με τα χρονόμετρα χειρός, βρήκαμε ενα ρυθμό και διεκδικήσαμε το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε μάλιστα να έχουμε ισοφαρίσει στην τελευταία φάση. Εκεί, εάν λειτουργεί το χρονόμετρο, ο παίκτης δεν σουτάρει κατευθείαν, αλλα δεν γνώριζε καν ο παίκτης μας πόση ώρα έχει. Για μένα το πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται μέχρι στιγμής είναι αστείο».

Διαβάστε ακόμη...