Ευχές, Ολυμπιακός, Orlandina και Jackson

Από esake.gr: Το καθιερωμένο post του Ουσμάν Κρουμπάλι στο esake.gr
Πηγή: esake.gr
Ευχές, Ολυμπιακός, Orlandina και Jackson

Γεια σας φίλοι μου,

Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία για τη νέα χρονιά. Εύχομαι στην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, το 2018 να είναι καλύτερο από το 2017, να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία έρθει στον δρόμο μας.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα, αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι μπάσκετ θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο και να εκτελέσουμε όσα μας έχει πει ο προπονητής μας για να πάρουμε τη νίκη.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδο μας στην αρχή του 2018. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια για να αποκτήσουμε μομέντουμ για τη συνέχεια. Είναι πολύ θετικό πάντως το γεγονός ότι θα έχουμε ένα διάστημα χωρίς μετακινήσεις και ταξίδια.

Μόλις 48 ώρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας περιμένει η Orlandina. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε.

Εδώ και μερικές μέρες, έχουμε έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας. Ο Darnell Jackson είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και έχει προσαρμοστεί εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όταν βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που του λείπει θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο και θα μας κάνει δυνατότερους.

Διαβάστε ακόμη...