«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!»

Aπό acpaok.gr: Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Μαρία Κοτέογλου, μίλησε στο acpaok.gr, κάνοντας μία ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας, ενώ ακόμη έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος 2018.
Πηγή: acpaok.gr
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!»

Για την πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν...
Η πορεία μας μέχρι σήμερα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού έχουμε καταφέρει να είμαστε αήττητες όχι μόνο στα παχνίδια, αλλά και στα σετ! Βέβαια, δεν εφησυχαζόμαστε, καθώς έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας....

Για τη συνέχεια...
Τη νέα χρονιά ελπίζουμε και πιστεύουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Για το θεσμό του Κυπέλλου...
Στις 18 Ιανουαρίου δίνουμε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής της Β' Βάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε στο θεσμό και σε αυτή την προσπάθειά μας χρειαζόμαστε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας!

Οι ευχές σου για το 2018...
Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! Στις συμπαίκτριές μου εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και να δείξουμε υπομονή, ώστε να φτάσει η ομάδα ψηλά! Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αμοιρίδη, που μας στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη...