Τελειώνει με Αζεβέδο, αρχίζει με στόπερ

Από gazzetta.gr:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και συνεχίζει την αναζήτηση στόπερ, αφού αυτός είναι ο επόμενος στόχος,
Πηγή: gazzetta.gr
Τελειώνει με Αζεβέδο, αρχίζει με στόπερ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το Σάββατο, τελικά, το Μάρσιο Αζεβέδο στη Θεσσαλονίκη και εντός του Σαββατοκύριακου να τελειώσει και να ανακοινώσει την απόκτηση του, όπως υποστήριξε σήμερα και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν αποκλείεται να βρεθεί και στις κερκίδες της Τούμπας για να παρακολουθήσει τον αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως θα είναι άμεσα διαθέσιμος «από τον επόμενο αγώνα» κλείνοντας την «τρύπα» στο αριστερό άκρο της άμυνας και απελευθερώνοντας τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που στο πρώτο παιχνίδι για το 2018 αναμένεται να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Το επόμενο μεταγραφικό βήμα των «ασπρόμαυρων», αυτό ενός κεντρικού αμυντικού, ίσως να καθυστερήσει και να πάει μακριά, άλλωστε εκεί που καιγόντουσαν ήταν η θέση του αριστερού μπακ, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο Κυριάκος Κυριάκος. «Υπάρχει μία αναζήτηση και στο κέντρο της άμυνας. Η πραγματικότητα είναι πως ήταν πιο επείγον το κενό στα αριστερά στην άμυνα. Στόπερ έχουμε ήδη τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Θέλουμε βέβαια να προσθέσουμε κι άλλη ποιότητα εκεί, κι είμαστε σε συζητήσεις με τους στόχους μας», σχολίασε.

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο υπάρχουν αμυδρές ελπίδες παραμονής (αν δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και με πολύ λιγότερα χρήματα από τα 2 εκατ. που θα έπρεπε να καταβάλει ο ΠΑΟΚ) του Κάρλος Σαμπράνο, ενώ σ' ότι αφορά το ταξίδι και την παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο Κίεβο για τον Εβγέν Χατσερίντι, όπως γράφεται και λέγεται, δεν υφίσταται, καθώς ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής είναι στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...