Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε φόρα στο φινάλε του πρώτου γύρου και "τρέχει" ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών, το οποίο και θέλει να διευρύνει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Πηγή: paok24.com
Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε


Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στις 29/11 για το Κύπελλο, με τον "Δικέφαλο" να κερδίζει τότε με 5-0. Ακολούθησε η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 στα Πηγάδια και μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, το 1-0 επί του Πλατανιά και η νίκη με 5-1 στα Τρίκαλα στο τελευταίο παιχνίδι του 2017.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, καθώς πριν από αυτό, το μεγαλύτερο σερί ήταν τρεις συνεχόμενες νίκες, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Τότε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε κερδίσει με 1-0 τον Παναιτωλικό, με 2-1 τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ακολούθησε το 1-1 με τη Λάρισα.

Ζητούμενο για τον "Δικέφαλο" είναι να δώσει ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια στο σερί που "τρέχει", ψάχνοντας παράλληλα κι ένα ποδαρικό με το δεξί στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, που θα είναι και η πρώτη για το 2018.

Διαβάστε ακόμη...