«Έτσι θα έρθει το πρωτάθλημα στην Τούμπα»

Από thessports.gr: Για όλους και για όλα μίλησε στον «Libero fm 107,4» ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: thessports.gr
«Έτσι θα έρθει το πρωτάθλημα στην Τούμπα»

Αναλυτικά:

Για τις ΠΑΟΚτσήδικες ευχές του για το 2018: «Θα ήθελα να είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ αυτή, η χρονιά της πλήρους καταξίωσης, να πάρει η ομάδα τους δύο τίτλους που διεκδικεί. Το πρωτάθλημα μου λείπει περισσότερο είναι αλήθεια, αλλά και οι δύο είναι σπουδαίοι τίτλοι. Ο ΠΑΟΚ χρωστά στον κόσμο και την ιστορία του τους τίτλους και εύχομαι αυτή να είναι η χρονιά μας».

Για το αν το 2018 θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερο και για το θέμα κατασκευής της νέας Τούμπας: «Ακόμα και το θέμα κατασκευής νέου γηπέδου που αλλάζει το στάτους μίας ομάδας δε θα ολοκληρωθεί τη νέα χρονιά, απλά θα είναι μία χρονιά ορόσημο αν ξεκινήσει. Οπότε για το 2018 ευχόμαστε να ζήσουμε την ίδια ανατριχίλα και στην παλιά Τούμπα».

Για τις σκέψεις για το νέο γήπεδο και τον τρόπο που κινείται ο ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος άκουσε για πολλά χρόνια φήμες και σχέδια για ένα νέο γήπεδο. Φυσικά με τον κ. Σαββίδη ό,τι ακούει αργά ή γρήγορα γίνεται. Αν εξαρτάται 100% από το χέρι μας τα έργα θα ξεκινήσουν το 2018, αλλιώς κρατάμε έναν αστερίσκο για το πότε θα ξεκινήσουν. Αλλά η Τούμπα δεν είναι μία περίπτωση που μπορεί να συναντήσει πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα. Θα γίνει ελεγχόμενα το ενδεχόμενο γκρέμισμα, δε θα γίνει ΠΑΟΚτσήδικα (σ.σ γέλια). Το πάθημα στην περίπτωση της ΑΕΚ που είχε λάθος χειρισμούς έγινε μάθημα για όλους. Καμία άδεια κατεδάφισης δε θα βγει αν δε βγει νωρίτερα άδεια οικοδόμησης. Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν τη σχετική δουλειά και ερευνούν τα πάντα».

Για το αν μπορεί να πει κάτι παραπάνω για το πλάνο του νέου γηπέδου: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πλάνο νέου γηπέδου. Δε θέλω να πούμε πράγματα που θα θυμίζουν κουβέντες του παρελθόντος που δεν έγιναν πραγματικότητα. Ας κάνουμε την παρουσίαση των σχεδίων και του πλάνου όταν πρέπει και με σεβασμό στον κόσμο».

Για την επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και του Γιώργη Σαββίδη να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο αυτό το κάλεσμα. Ο κόσμος ερχόταν και σε πιο δύσκολες εποχές. Μετά από γιορτές και αργίες θέλουμε απλά να βάλουμε ξανά τον κόσμο μας σε διάθεση μάχης. Θα είναι 3-4 μήνες πολλοί έντονοι. Κάθε μέρα και κάθε λεπτό στην καθημερινότητα της ομάδας θα έχει σημασία. Ο χρόνος θα είναι συμπυκνωμένος, τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις την ημέρα του αγώνα, αλλά τις προηγούμενες της προετοιμασίας του. Κάθε μέρα αναπνέουμε για τον στόχο. Ο στόχος κατακτιέται από όλο τον οργανισμό, όχι μόνο την ομάδα. Έναν οργανισμό με προσήλωση στον στόχο, έτοιμο να διαχειριστεί δύσκολες στιγμές για να τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για τη «μάχη» του τίτλου: «Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Όποιος αγνοήσει τον Ατρόμητο που βγάζει υγεία, κέρδισε τους 2 από τους 4 μεγάλους και πήρε ισοπαλία από τον τρίτο, θα το πληρώσει. Δε γίνεται να τον αγνοήσουμε ως διεκδικητή της κορυφής».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μοιάζει ο πιο άμαθος στον πρωταθλητισμό συγκριτικά με τους συνδιεκδικητές του (Ολυμπιακό και ΑΕΚ): «Δεν υπάρχει εγχειρίδιο επιτυχίας στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να ακολουθήσεις ή να μιμηθείς σε επιτυχία άλλης ομάδας. Δεν είμαστε έμπειροι στην κατάκτηση τίτλων, όντως, αλλά και η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πάρουν το πρωτάθλημα. Στο φετινό πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται κανείς δεν είναι έμπειρος για το πώς θα το κατακτήσει και κα

Διαβάστε ακόμη...