Ο ΠΑΟΚ με τον Βάτσιο

Από paok24.com: Οι φετινοί και παλιότεροι αγώνες του Βάτσιου με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ με τον Βάτσιο


Η ΚΕΔ όρισε τον Αριστείδη Βάτσιο για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι ορισμοί στις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-ΑΕΚ και ΑΕΛ-Ολυμπιακός, όπου θα σφυρίξουν οι Καραντώνης και Διαμαντόπουλος αντίστοιχα.

Για τον 32χρονο Βάτσιο αξίζει να τονίσουμε ότι φέτος έχει παίξει μόνο τέσσερα ματς πρωταθλήματος και αυτό εξαιτίας του μεγάλου λάθος στον αγώνα Λαμία-ΑΕΚ όταν ανακάλυψε πέναλτι εκτός περιοχής υπέρ της Ένωσης. Τότε είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από οκτώ ορισμούς, τιμωρία που είναι και η μεγαλύτερη για φέτος σε διαιτητή.

Κατά τα άλλα φέτος ο Βάτσιος έπαιξε στους αγώνες: Λάρισα-Ξάνθη 1-0, ΠΑΣ-Παναιτωλικός 1-1, Λαμία-ΑΕΚ 0-1 και Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2.

Τον ΠΑΟΚ ο Βάτσιος τον σφύριξε τρεις φορές στη διάρκεια της περσινής περιόδου. Ήταν στους αγώνες ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0 (με τη φάση του πέναλτι από χέρι παίκτη της Ξάνθης) και στα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 1-3, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 στα πλέι οφ.

Πρόπερσι είχε παίξει στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1.

Στατιστικά (με βάση τα επίσημα της λίγκας) σφυρίζει αρκετά φάουλ σε κάθε ματς (32) και είναι μέσα στους πρώτους σε κίτρινες κάρτες. Και όμως... δίνει οκτώ ανά παιχνίδι!!

Ο Καραντώνης θα παίξει πρώτη φορά την ΑΕΚ στη φετινή περίοδο, ενώ ο Διαμαντόπουλος που κάνει καλή χρονιά , έπαιξε φέτος και στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1.

Διαβάστε ακόμη...