Γνωρίζουν καλά τον Αζεβέδο

Από inpaok: Ο Μάρσιο Αζεβέδο προβάρει τα «ασπρόμαυρα», καθώς αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη κίνηση του ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποτελώντας τον εκλεκτό για την κάλυψη του κενού στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Γνωρίζουν καλά τον Αζεβέδο

Στον ΠΑΟΚ ο 31χρονος αμυντικός θα συναντήσει και τους συμπατριώτες του, Λέο Μάτο και Ζοσέ Μαουρίσιο, με τους οποίους γνωρίζεται καλά, όντας αντίπαλοι στο παρελθόν σε Βραζιλία (με τον Μαουρίσιο) και Ουκρανία (με τον Μάτος).

Η πρώτη φορά που ο Αζεβέδο τέθηκε αντιμέτωπος με έναν από τους… νέους του συμπαίκτες, ήταν στις 9 Ιουλίου του 2008, όταν η Φλουμινένσε του Ζοσέ Μαουρίσιο, υποδέχθηκε στην έδρα της την Ατλέτικο Παραναένσε του Μάρσιο Αζεβέδο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε αγωνιστεί βασικός τότε, με τον Μαουρίσιο να μπαίνει στο ματς ως αλλαγής, πανηγυρίζοντας τη νίκη απέναντι στον Αζεβέδο με 3-0.

Την δεύτερη (και τελευταία) φορά που βρέθηκαν ως αντίπαλοι στο γήπεδο οι δύο παίκτες ήταν στις 11 Οκτωβρίου του 2008, με την Ατλέτικο Παρανανένσε να υποδέχεται την Φλουμινένσε και τον Αζεβέδο να παίρνει και πάλι φανέλα βασικού, ενώ ο Μαουρίσιο αγωνίστηκε και πάλι ως αλλαγή, με τον 29χρονο μέσο να είναι και πάλι ο νικητής της κόντρας, αφού η «Φλου» επικράτησε με 1-3.
Οι… μάχες με τον Μάτος

Μπορεί ο Αζεβέδο και ο Λέο Μάτος να είναι συμπατριώτες, ωστόσο η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν ως αντίπαλοι στην Ουκρανία. Οι δύο τους τέθηκαν αντιμέτωποι δύο φορές, δίνοντας πολλές μεταξύ τους μονομαχίες, αφού ο Αζεβέδο ως αριστερός αμυντικός και ο Λέο Μάτος ως δεξιός, κοίταζαν πως ο ένας θα εξουδετερώσει τον άλλον.

Η πρώτης του μονομαχία, δόθηκε στις 21 Απριλίου του 2013, με τους δύο τους να αγωνίζονται ως βασικοί στην αναμέτρηση της Μέταλιστ με την Τσερνομόρετς, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 3-1.

Η δεύτερη μονομαχία των δύο Βραζιλιάνων, ήταν στις 20 Οκτωβρίου του 2013, με την Μέταλιστ να υποδέχεται την Τσερνομόρετς και τον Αζεβέδο να ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα του συλλόγου από το Χάρκοβο, ενώ ο Μάτος πέρασε ως αλλαγή για λογαριασμό της ομάδας από την Οδησσό.

Οι δύο τους είχαν μάλιστα και μια δυνατή μονομαχία μεταξύ τους, με τον Αζεβέδο να κάνει ένα σκληρό τάκλιν στον Λέο Μάτος, που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=r616882F054

Διαβάστε ακόμη...