Είναι… αλλιώς ο αρχηγός

Από forza: Ο Θόδωρος Πετρίδης μιλά στη FORZA για όλα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεφεύγει από τα τετριμμένα και μας αποκαλύπτει καθημερινές του συνήθειες, το «κόλλημα» του με τα video games, και τον... ψυχαναγκασμό του.
Πηγή: forza
Είναι… αλλιώς ο αρχηγός

Παράλληλα, στέλνει τις δικές του ευχές... τίτλων για το 2018 σε όλη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Πρώτη επαφή με το χάντμπολ;

«Πάμε πολλά χρόνια πίσω. Ήμουν επτά χρονών Τότε είχε έρθει ένας γυμναστής στο σχολείο που τυχαίνει να είναι και ο... τωρινός μου προπονητής στον ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης. Είχε φτιάξει μια ομάδα για ένα σχολικό πρωτάθλημα»

Είχες κάποιο έναυσμα;

«Πρώτα ξεκίνησε ο αδερφός μου, που είναι μεγαλύτερος, μετά «ζήλεψα» και εγώ. Έτσι το ξεκίνησα. Μπήκα σε ρυθμούς καθημερινών προπονήσεων από την πρώτη γυμνασίου»

Πότε κατάλαβες ότι το χάντμπολ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σου;

«Ότι το χάντμπολ θα γίνει καθημερινότητα το αντιλήφθηκα πολύ πιο μετά. Αναπόσπαστο κομμάτι μου έγινε τα χρόνια του Λυκείου, κοντά στα 16»

Με τι ασχολείσαι έξω από το γήπεδο;

«Έχω δική μου επιχείρηση με εμπόριο ραπτομηχανών και ότι έχει να κάνει με το κομμάτι εξοπλισμού βιομηχανιών»

Δουλειά, προπονήσεις. Ελεύθερος χρόνος μένει;

«Καθημερινά μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι είμαι στο μαγαζί, μετά έχουμε και την προπόνηση, οπότε το σπίτι με βλέπει το βράδυ. Εκεί απλά θα φάω και θα χαλαρώσω μπροστά στην τηλεόραση»

Σχέση με τα video games;

«Παλιότερα ήμουν «κολλημένος» με τα video games. Όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο τον αφιερώνω στον υπολογιστή μου, είτε για σερφάρισμα είτε για κάποια παιχνίδια»

Τα αγαπημένα;

«Ήμουν... σκαλωμένος με «World of Warcraft» σε καλό βαθμό. Αγαπημένο παιχνίδι το WoW και μετά το Football Manager, είναι στο πρόγραμμα να αρχίσω και το φετινό. «Καμένος» με τον υπολογιστή δηλαδή»

Άρα παρακολουθείς και ποδόσφαιρο:

«Παρακολουθώ και ποδόσφαιρο, ναι. Όντας ΠΑΟΚτσής από μικρός, βλέπω κυρίως την ομάδα και πιο σπάνια κάποιο παιχνίδι Champions League».

Φέτος ζείτε στιγμές... Τούμπας στον Εύοσμο. Τι σημαίνει για σένα που είσαι και ΠΑΟΚ;

«Είναι το Α και Ω. Όταν έχεις ένα τόσο τρελαμένο κοινό σου δίνει ενέργεια και πίστη στον εαυτό του. Εγώ που είμαι και ΠΑΟΚτσής, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάει συνθήματα την ώρα του αγώνα».

Ταινίες βλέπεις;

«Όχι πολύ. Στην κορυφή είναι όμως η τριλογία του "Άρχοντα των δαχτυλιδιών"».

Παρακολουθείς σειρές;

«Από σειρές, περιμένουμε το "Game of Thrones". Βλέπω επίσης το "Viking", το "Walking Dead" και για κάτι πιο χαλαρό τα "Φιλαράκια"».

Από μουσική τι ακούς;

«Έχω μια κλίση προς την ροκ, αλλά γενικά τα πάντα, εκτός από κλαρίνα.»

Αγαπημένος προορισμός διακοπών;

«Λόγω της δουλειάς, κενές έχω δυο εβδομάδες τον Αύγουστο. Οπότε, θα πάω σε κάποιο νησί. Αλλιώς, σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Αγαπημένος προορισμός το δεύτερο πόδι»

Μια «κακή» σου συνήθεια; Τι θα μου πουν οι δικοί σου άνθρωποι;

«Θα σου πουν ότι θέλω να υπάρχει τάξη στον χώρο μου. Σε σημείο... ψυχαναγκασμού. Δεν μπορώ καθόλου την ανακατωσούρα»

Βραδινή έξοδος ή κάτι χαλαρό;

«Πιο μικρός προτιμούσα την βραδινή έξοδο, τα τελευταία χρόνια περνάω καλύτερα όταν πάω για φαγητό με φίλους. Πιο ήρεμα πράγματα»

Καλύτερο και χειρότερο χαρακτηριστικό της Θεσσαλονίκης;

«Το καλύτερο χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι άνθρωποι. Έχουμε μια χαλαρή διάθεση. Τα κακά της Θεσσαλονίκης είναι και πάλι στο κομμάτι τον ανθρώπων. Βγάζουμε κάποια μικρά κόμπλεξ, ως πόλη. Θα άλλαζα κάτι στην νοοτροπία μας δηλαδή. »

Πίτσα ή γύρος;

«Πίτσα. Έχω κόψει τον γύρο»

Μια ευχή για το 2018;

«Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες μέσα στο 2018. Επίσης εύχομαι στην FORZA να έχει μια ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά από την πρώτη της.»

Διαβάστε ακόμη...