Περνάνε από κόσκινο τον Αζεβέδο

Aπό metrosport.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα εξετάσουν εξονυχιστικά το γόνατο του Βραζιλιάνου μπακ λόγω των σοβαρών του τραυματισμών στο παρελθόν
Πηγή: metrosport.gr
Περνάνε από κόσκινο τον Αζεβέδο

Το πλέον ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης Αζεβέδο έχει απομείνει για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτό του ιατρικού ελέγχου του στον οποίο θα υποβληθεί μόλις έρθει στην Θεσσαλονίκη (σήμερα ή αύριο).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να περάσουν από κόσκινο, κυρίως, το γόνατο του Βραζιλιάνου μπακ καθώς είχε σοβαρούς τραυματισμούς τόσο σε ηλικία 20 ετών, όσο και στο διάστημα της παρουσίας του στην Ουκρανία. το 2013 είχε μείνει έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ είναι γνωστό και το ότι στη Σαχτάρ είχε μείνει σχεδόν 1,5 χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης. Είχε χρειαστεί, μάλιστα, να παέι και σε ειδικό κέντρο στην Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε επέμβαση κα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βέβαια, έχουν συλλέξει πληροφορίες από το ιατρικό τιμ της Σαχτάρ για την κατάσταση της υγείας του παίκτη. Οι Ουκρανοί διαβεβαιώνουν ότι είναι μία χαρά, όμως, κανείς στην Τούμπα δεν θέλει να επαναληφθεί το... κάζο Λεβέκ.

Διαβάστε ακόμη...