Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς

Από inpaok.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί εδώ και ένα χρόνο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετά βλέμματα να στραφούν προς το μέρος του.
Πηγή: inpaok.com
Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος στράικερ έχει καταφέρει σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου να πετύχει 20 τέρματα, κάτι που τον κατατάσσει στη λίστα με τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο υψηλόσώμος στράικερ ήταν αυτός που με δικό του γκολ έστειλε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ρωσίας ανεβάζοντας και άλλος τις μετοχές του.

Ο ΠΑΟΚ βλέποντας πως ο Πρίγιοβιτς έχει γίνει ίσως το πιο σημαντικό του περιουσιακό στοιχείο τη δεδομένη στιγμή ανέβασε την ρήτρα αγοράς του παίκτη από τα εφτά εκατομμύρια στα δέκα, έτσι ώστε να καρπωθεί ένα σεβαστό ποσό σε περίπτωση πώλησης του.

Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» δεν δείχνουν ιδιαίτερα θερμοί να πουλήσουν τον βασικό τους στράικερ μεσούσης της σεζόν, τη στιγμή που η ομάδα κυνηγάει τον στόχο του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, δια στόματος Ιβάν Σαββίδη, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου ενημερώθηκαν πως ο παίκτης δεν θα βρεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές υπό παραχώρηση των Ιανουάριο.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κάποιος σύλλογος να αγοράσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι να καταθέσει πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο θεωρούν πως θα είναι προτιμότερο και για τον σύλλογο και για τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το Μουντιάλ, αφού σε περίπτωση που κάνει ένα καλό τουρνουά στα γήπεδα της Ρωσίας, τότε και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει καμία επίσημη πρόταση για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό

Διαβάστε ακόμη...