Σκέψεις και για εξάρι

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι με πρώτη προτεραιότητα τη θέση του αριστερού μπακ όμως δεν παύει να κοιτάει και άλλες θέσεις.
Πηγή: metrosport.gr
Σκέψεις και για εξάρι

Στις μεταγραφικές αναζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες, όπως για παράδειγμα η κίνηση για τον αριστερό μπακ, και κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δεν βιάζονται. Το Metrosport.gr σήμερα αποκαλύπτει ότι στις συζητήσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ και του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα της απόκτησης ενός παίκτη που θα καλύψει τη θέση «6».

Κι αυτό γιατί ναι μεν ο Δικέφαλος διαθέτει πολλούς μέσους, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι οκτάρια, πλην τους Κάνιας και του Κάτσε, ο οποίος, όμως, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Γι' αυτό και τέθηκε σαν θέμα, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι είναι μία υπόθεση που θα τρέξει άμεσα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συζητήσεις, θα αναλυθούν ξανά τα δεδομένα και εάν, τελικά, κριθεί όντως απαραίτητος για τα πλάνα του Λουτσέσκου ένας παίκτης που θα παίζει σαν «κόφτης», τότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Μέχρι τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν για να τελειώσουν τόσο την απόκτηση του αριστερού μπακ, όσο και του στόπερ, περιπτώσεις οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα.

Ο ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, ότι έχει στο ρόστερ του έξι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, είτε ως οκτάρια, είτε ως δεκάρια, τους Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Πέλκα, αλλά έχει έλλειψη σε «καθαρόαιμα» εξάρια. Κάτι που, ίσως, αναγκάσει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να ψάξουν και για τέτοιον παίκτη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...