Θέλει ξανά εθνική, μέσω ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά το περσινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής, παραμένει εκτός κλήσεων στην εθνική ομάδα του Μαρόκο, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Θέλει ξανά εθνική, μέσω ΠΑΟΚ

«Την τελευταία φορά που έπαιξα με την εθνική ομάδα του Μαρόκο ήταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2017. Από τότε, δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ή κλήση. Κάθε διεθνής, εύχεται να μπορεί να βοηθήσει τη χώρα του. Αλλά αυτός που αποφασίζει, είναι ο προπονητής κι εγώ από την πλευρά μου, πρέπει να αποδεχθώ τις επιλογές αυτές. Σκέφτομαι ακόμα μια πιθανή κλήση, όμως είμαι και ρεαλιστής, υπάρχει λίγος καιρός ακόμα μπροστά μας στη σεζόν μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αν δεν είμαι και τότε στις κλήσεις, τότε τελείωσε για μένα» δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο συντάκτης του κειμένου, κάνει αναφορά και στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι μετά από 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μία ασίστ. «Εξαρτάται από εμένα τώρα. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα» σχολίασε ο Ελ Καντουρί, ο οποίος θέλει να πείσει το Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό, Ερβέ Ρενάρ, ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...