Σάβιτς για Πρέλεβιτς και Πέτροβιτς

Από inpaok.com: Ο Ζόραν Σάβιτς παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη σε σάιτ της Σερβίας (sportklub.rs). Εκεί μεταξύ άλλων, ο βετεράνος σέντερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στον Μπάνε Πρέλεβιτς, επιφυλάσσοντας... ύμνους για τον πρώην συμπαίκτη του στον Δικέφαλο και στην Κίντερ Μπολόνια!
Πηγή: inpaok.com
Σάβιτς για Πρέλεβιτς και Πέτροβιτς

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Ντράζεν Πέτροβιτς είπε: «Η επιθυμία του Ντράζεν για μπάσκετ και η επιθυμία του να είναι ο καλύτερος, ήταν απίστευτη. Ήθελε πάντα να παίζει στο μάξιμουμ! Δούλευε πάνω σε ένα πράγμα, μέχρι να το τελειοποιήσει. Ήταν ικανός να προπονείται δέκα ώρες την ημέρα και η νοοτροπία που είχε τον ξεχώριζε από οποιονδήποτε άλλον.

Ο Τζόρτζεβιτς, ο Ντανίλοβιτς, ο Κούκοτς, ο Ράτζα, όλοι μας οι θρύλοι, αναφέρονται συχνά από όλους. Από τους υπόλοιπους, θα ήθελα να ξεχωρίσω τον Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον οποίο έπαιξα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και ένα στην Κίντερ.

Οι άνθρωποι εδώ (σ.σ. στη Σερβία) δεν τον ξέρουν πολύ, αλλά ήταν ένας εξαιρετικός και μοναδικός σουτέρ. Καταλάβαινε το μπάσκετ, είχε μία μεγάλη αίσθηση του σκοραρίσματος. Ποιος ξέρει που θα είχε φτάσει εάν είχε τις συνήθειες του Ντράζεν σε ότι αφορά την προπόνηση. Ήταν ένας παίκτης με έμφυτη την αίσθηση του μπάσκετ, πάντα αγαπούσα την απλότητά του», τόνισε ο Σάβιτς.

Διαβάστε ακόμη...