Βαρελα, ο «κέρβερος» της άμυνας

Από inpaok.com: Ο Φερνάντο Βαρέλα διανύει τη δεύτερη χρονιά που είναι ντυμένος με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και παρουσιάζει ένα άκρως βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Βαρελα, ο «κέρβερος» της άμυνας

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει καταγράψει φέτος 13 συμμετοχές για το πρωτάθλημα της Super League, μία για το Κύπελλο Ελλάδας και ήταν παρών στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε ο Δικέφαλος για τα προκριματικά του Europa League, αγωνιζόμενος σε όλα 90 λεπτά, έχοντας δεχθεί μάλιστα μόνο μία κίτρινη κάρτα.

Στα μοναδικά ματς που πήρε... απουσία ήταν αυτά για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα σε Λεβαδειακό, Απόλλων Πόντου και Αιγινιακό και στα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε Κέρκυρα και Λαμία που ήταν εκτός αποστολής.

Ο γιγαντόσωμος στόπερ εκτός του ότι διαπρέπει στο ψηλό παιχνίδι και τις προσωπικές μονομαχίες, έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την κίνηση του με τη μπάλα, χαρακτηριστικό παράδειγμα τις κούρσες που έκανε μέχρι την αντίπαλη περιοχή στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Ακόμα, αποτελεί μια από τις ευχάριστες αιτίες που οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο θεσμό του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό επτά μόλις γκολ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και άξια παίρνει τον τίτλο του «κέρβερου» της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...