«Τρένο» και το 2018!

Από paok24.com: Ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, με μεγάλες ελπίδες διάκρισης και για το 2018.
Πηγή: paok24.com
«Τρένο» και το 2018!

Ο λόγος φυσικά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ η οποία από τη στιγμή που πέρασε κάτω από την «σκεπή» του Κώστα Αμοιρίδη άλλαξε επίπεδο και στοχεύει ψηλά!

Το πρώτο μισό του 2017 βρήκε το Δικέφαλο να πανηγυρίζει το νταμπλ, με τον Κώστα Ιωαννίδη και τις παίκτριες του να κατακτούν το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΕΣΘ.

Στις 9 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα επικρατώντας στον τελικό του Μυγδονιακού με 3-1 σετ. Στις 3/5 ακολούθησε η επισφράγιση της εντυπωσιακής σεζόν με την κατάκτηση και του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ και πάλι με 3-1 σετ επί του Μυγδονιακού.

Μοναδικό «μελανό» σημείο της σεζόν το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στο κύπελλο Ελλάδας, αφού ήρθε ο απρόσμενος αποκλεισμός στις 5/1 από τον Μυγδονιακό με 3-0 σετ.

Το καλοκαίρι τα «κλειδιά» της ομάδας δόθηκαν στον έμπειρο Έλληνα τεχνικό Τάκη Φλώρο, ενώ η ομάδα ενισχύθηκε με πολλές και έμπειρες παίκτριες δημιουργώντας ένα ρόστερ «φωτιά» για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Απόδειξη; Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έως τώρα στον Β2 όμιλο της Α2 κατηγορίας μετράει 9 νίκες σε 9 παιχνίδια χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ!

Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδας, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ η οποία αγωνίζεται στην Pre League με στόχο να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στο θεσμό.

Στόχος όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το τμήμα είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο για την Pre League και εκεί μέσω των κατάλληλων κινήσεων στο ρόστερ να διεκδικήσει την άνοδο για τα «μεγάλα σαλόνια» ενός ακόμη αθλήματος με την ευχή όλων να πρωταγωνιστεί στο μέλλον στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη...