Το «βατό» δίμηνο και η… προσπέραση!

Από paok24: To 2017 «έκλεισε» ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να ξεκινήσει όμως και το 2018, προκειμένου ο Δικέφαλος να βρεθεί σε θέση φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή πριν τις δύσκολες «μάχες».
Πηγή: paok24.com
Το «βατό» δίμηνο και η… προσπέραση!

 Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερις αγώνες με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 4 Μαρτίου, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 11 Μαρτίου και η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 17 Μαρτίου!

Πριν ωστόσο από αυτή την τετράδα – φωτιά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ευκαιρία και ταυτόχρονα την υποχρέωση να συνεχίσουν το σερί των τριών διαδοχικών νικών στην Σούπερ Λίγκα που ξεκίνησαν στα Πηγάδια, με το πρόγραμμα να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί βατό.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο στην Τούμπα τον Λεβαδειακό, ταξιδεύει στις 14 του μήνα στην Κέρκυρα, φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 21 Ιανουαρίου και αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 28 Ιανουαρίου και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ αναμετριέται με τη Λάρισα στην Τούμπα στις 12 Φεβρουαρίου και τη εκτός έδρας με Λαμία στις 17 Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο διάστημα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους κινδύνους για απώλεια βαθμών, εκτός του ότι θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την «ανεβασμένη» Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή, στις 28 Ιανουαρίου θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα στην Τρίπολη και αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα «δοκιμαστεί» στο Περιστέρι (11/2), ενώ μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι της Τούμπας θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (18/2).

Από την άλλη η ΑΕΚ, εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτό το Σάββατο θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο και στις 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και την 23η αγωνιστική, μία ημέρα μετά το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Διαβάστε ακόμη...