Ο… αντίπαλος Αζεβέδο (pics)

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ «καίγεται» να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μάρσιο Αζεβέδο είναι ο εκλεκτός του «Δικεφάλου».
Πηγή: paok24.com
Ο… αντίπαλος Αζεβέδο (pics)

Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Σαχτάρ ο «Δικέφαλος» δεν είναι ένα άγνωστο κλαμπ.

Ο Αζεβέδο πριν από τη Σαχτάρ αγωνιζόταν στη Μέταλιστ, με την οποία είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, έχοντας τότε για συμπαίκτη και τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια και των δύο αναμετρήσεων σε Ελλάδα (0-2) και Ουκρανία (1-1).

Για τους «ασπρόμαυρους» δεν είναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχαν αντιμετωπίσει ως αντίπαλο, αν και στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο συμβαίνει αρκετά ετεροχρονισμένα.

Πάρτε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μία γεύση από την παρουσία του Αζεβέδο στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα, όταν το καλοκαίρι του 2013 είχε έρθει ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ευρωπαϊκό παιχνίδι στέρησε από τον Βραζιλιάνο που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος την «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, αν και αναμένεται να μάθει από πρώτο χέρι τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του.

Διαβάστε ακόμη...