Αποτίμηση του 2017 & Ευχές για το 2018

Από acpaok.gr: Ο Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, έστειλε τις ευχές του για το 2018, κάνοντας μία αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του τμήματος:
Πηγή: acpaok.gr
Αποτίμηση του 2017 & Ευχές για το 2018

«Ενόψει της έλευσης του νέου Έτους 2018 και της λήξης της αγωνιστικής περιόδου για το 2017 του τρέχοντος πρωταθλήματος του βόλεϊ γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Β΄ Όμιλο 2ο Υποόμιλο, εκφράζω από την πλευρά μου ως Γενικός Αρχηγός της γυναικείας πετοσφαίρισης και των υποδομών των Ακαδημιών του ΑΣ ΠΑΟΚ μέσα από το ρόλο και τη θέση μου στην ομάδα μας για άλλη μια φορά, την ύψιστη ικανοποίηση μου έως την παρούσα χρονική στιγμή από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και τη συνολική μέχρι τώρα πορεία της στο διανυόμενο πρωτάθλημα.

Η γυναικεία ομάδα μας έως την παρούσα και ενεστώσα φάση του πρωταθλήματος είναι αήττητη, σε δέκα (10) αγώνες, δείχνοντας σκληρό χαρακτήρα εντός του παρκέ, είτε εντός της έδρας της στη Μίκρα, είτε εκτός της έδρας της (όπως Γιάννενα – Νίκαια – Τρίκαλα), πιστεύοντας και αντικατοπτρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο αταλάντευτα τον επιδιωκόμενο και προσδοκώμενο στόχο της, στην επίτευξη της εξαρχής με την έναρξη του πρωταθλήματος στοχοθέτηση της ομάδας...για άνοδο της στη pre league κατηγορία στο volley γυναικών!

Παρότι ταλαιπωρείται η ομάδα μας με τραυματισμούς ικανών αθλητριών της, αγωνίζεται με πείσμα και πάθος για τη νίκη... χωρίς να χάσει σετ μάλιστα, σε κάθε αγώνα μέχρι σήμερα στο διανυόμενο πρωτάθλημα.

Η άψογη και υποδειγματική λειτουργία του μηχανισμού της διοίκησης της Πετοσφαίρισης Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την παρουσία του εμπειρότατου τεχνικού Τάκη Φλώρου στον πάγκο της ομάδας, δείχνει εμφανέστατα άλλωστε την αλλαγή της αγωνιστικής κουλτούρας και φιλοσοφίας που επετεύχθη στο σύνολο της ομάδας. Η δε καθοδήγηση και πλοήγηση της ομάδας από το διακεκριμένο τεχνικό κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά ιδιαίτερα κατά την τέλεση των αγώνων, όπου παρουσιάζεται εκτενέστερα και η σκληρή δουλειά σε κάθε τομέα της ομάδας, συνιστά μια συνταγή επιτυχίας, ιδιαίτερα δημιουργικής και προσοδοφόρας!

Στο ίδιο εξαιρετικό μήκος κύματος κινείται κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν 2017/18 και το νέο πραγματικά ολοκαίνουργιο, αγωνιστικό τμήμα της ομάδας των κορασίδων. Οι κορασίδες μας με τη προσθήκη των νέων πολυτάλαντων και πολλά υποσχόμενων καταξιωμένων αθλητριών (της Εθνικής Κορασίδων και όχι μόνο) πραγματοποιούν υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κωνσταντινίδη Αλέξανδρου και Τσομίδου Νόπης, μια πορεία αριστούργημα..χάρμα είδεσθαι!! Έχουν προκριθεί στην 3η φάση του πρωταθλήματος κορασίδων και παρουσιάζουν ένα αγωνιστικό σύνολο νέων ταλαντούχων αθλητριών από σκληρό κράμα και μίγμα, με στόχους υψηλούς, με πολύ πάθος και πείσμα για τη πολυπόθητη νίκη!

Εύχομαι τις καλύτερες και ομορφότερες ΕΥΧΕΣ για το Νέο Έτος 2018 εκ βαθέων σε όλη την αληθινά ζεστή αθλητική οικογένεια του Α.Σ. ΠΑΟΚ και όχι μόνο αλλά στο σύνολο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ειδικότερα όμως εύχομαι στη γυναικεία πετοσφαίριση (διοίκηση – προπονητές/τριες, αθλήτριες, γονείς), ατομική και οικογενειακή υγεία με επιτυχίες παντού σε όλους του τομείς... ώστε να έχουμε περισσότερες χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές να γευτούμε όλοι μαζί σ' αυτό το πανέμορφο αθλητικό ταξίδι της... Ιθάκης...»

Διαβάστε ακόμη...