Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης

Απο thessports.gr : Ιστορία έγραψε ο Μαργαρίτης στην χθεσινή, βαριά, ήττα του ΠΑΟΚ στο Λαύριο με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε.
Πηγή: thessports.gr
Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης

Λίγα πράγματα ανέδειξε σε ατομικό επίπεδο για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι στο Λαύριο. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 497 με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Stoiximan.gr Basket League και έγινε ο 2ος της σχετικής, ιστορικής λίστας του αφού ξεπέρασε τον Κώστα Βασιλειάδη (495).

Ατομικό ρεκόρ περιόδου είναι για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη τα οχτώ ριμπάουντ. Είχε επτά στο ματς με την Κύμη.

*100 ματς συμπλήρωσε στη Stoiximan.gr Basket League ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Προβληματική ήταν η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ που σημείωσε αρνητικό ρεκόρ περιόδου με το παθητικό των 90 πόντων, έναν περισσότερο από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

*Παράλληλα σημείωσε και τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση του στην επίδοση με τους 72 πόντους, αφού είχε 74 στο ματς του ΟΑΚΑ.

*Στην προσπάθεια του να «ροκανίσει» τη διαφορά που απέκτησε ο αντίπαλος του, ο ΠΑΟΚ επιχείρησε πολλά τρίποντα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά φέτος. Είχε 30 προσπάθειες, τρεις περισσότερες από το παιχνίδι με τον Άρη.

*Κάπως έτσι έμεινε χαμηλά και στη δημιουργία, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ με τις 11 ασίστ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 12 στην πρεμιέρα με τον Προμηθέα.

*Στατιστικά αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ως τώρα στη Stoiximan.gr Basket League. Αυτό δείχνουν οι 51 βαθμοί του στο ranking, 12 λιγότεροι από το ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods (51).

Διαβάστε ακόμη...