«Εκκρεμότητες για Ουσίκοφ, πιο πίσω του κεντρικού» (ηχητικό)

Από paok24.com: Ο Κώστας Παϊσιάδης φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή "ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ" με τους Κώστα Βασιλόπουλο και Γρηγόρη Ατρείδη στον Libero 107,4FM.
Πηγή: paok24.com
«Εκκρεμότητες για Ουσίκοφ, πιο πίσω του κεντρικού» (ηχητικό)


Ο κ. Παϊσιάδης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γκόμεζ, στις μεταγραφές που έρχονται, αλλά και στο σενάριο που κυκλοφόρησε από την Αθήνα για επιστροφή του Γκαρά.

Για τον Χάρι Γκόμεζ υπογράμμισε ότι αποτελεί έναν παίκτη - επιτομή του πρωταθλητισμού, με κανέναν μέσα στο τμήμα να μη θέλει να αποχωρήσει ο παίκτης με αυτό τον τρόπο, όμως μόνο έτσι θα μπορούσε να γίνει το επόμενο βήμα. Όπως υπογράμμισε, στον Γκόμεζ δόθηκε χρόνος μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη.

Για την επόμενη μέρα στη θέση του διαγώνιου, ο κ. Παϊσιάδης επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ μιλάει αυτή τη στιγμή με τον Ουσίκοφ με τον οποίο απομένουν εκκρεμότητες προκείμενου να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό του Γκόμεζ.

Σχετικά με τη θέση των κεντρικών, ο κ. Παϊσιάδης αποκάλυψε ότι θα γίνει πιθανότητα μία κίνηση, ωστόσο όχι άμεσα, αφού δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος, αλλά περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Δικέφαλος. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ο κ. Ρίτσι έχει συγκεκριμένες επιλογές στο μυαλό του, αλλά πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές στη λίστα του.

Τέλος, διέψευσε οποιοδήποτε σενάριο για επιστροφή του Γκαρά στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για δημοσίευμα που είχε στόχο να αποσταθεροποιήσει την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...