Αριθμοί: Λαύριο Megabolt – ΠΑΟΚ

Από esake.gr: Λαύριο Megabolt και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για 7η φορά στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρά πέντε νίκες στα έξι προηγούμενα παιχνίδια, τρεις εκ των οποίων σημείωσε στα ισάριθμα ματς που έγιναν στην έδρα του αντιπάλου του.
Πηγή: esake.gr
Αριθμοί: Λαύριο Megabolt – ΠΑΟΚ

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τα τρία «διπλά» του Δικεφάλου του Βορρά σημειώθηκαν με διψήφιες διαφορές.

*Την περίοδο 2015-16, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 78-62 έχοντας ως κορυφαίο τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που είχε 20 πόντους με 9/9 δίποντα. Μπολντς, Γιανγκ και Περράκης είχαν από 13 για τους γηπεδούχους.

*Στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 73-63 με τη γραμμή των ψηλών του να κάνει τη διαφορά. Ο Χρυσικόπουλος είχε 19 πόντους και ο Κλάντον 17 με 16 ριμπάουντ. Για το Λαύριο Megabolt Γιανγκ και Χάμιλτον είχαν από 14.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και για την πρώτη φάση των πλέι οφ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να περνά από το Λαύριο με 78-68. Ο Κλάντον είχε 15 πόντους για τους νικητές ενώ 19 σημείωσε ο Γκρέι για τους ηττημένους.

ΠΑΟΚ

Τα σερί

*Έξι συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον ένα εύστοχο δίποντο και ένα επιθετικό ριμπάουντ έχει συμπληρώσει ο Λίνος Χρυσιόπουλος.

*Ο Δημήτρης Κατσίβελης μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον ένα κλέψιμο.

*Τέσσερα συνεχόμενα ματς με τουλάχιστον μία ασίστ έχει φτάσει ο Λάκι Τζόουνς.

Τα ρεκόρ

*Τα 100 παιχνίδια στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League θα συμπληρώσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

*10 πόντοι χωρίζουν τον Απόλλωνα Τσόχλα από τους 1.000 στην κατηγορία.

*Διπλά «300άρης» μπορεί να γίνει ο Θόδωρος Ζάρας με δύο εύστοχες βολές και τρία ριμπάουντ.

Διαβάστε ακόμη...