«Ο Ουάρντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr:Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν προπονητής στην U20 της Ζάμαλεκ παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Πετρωτό και το METROPOLIS 95,5
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ουάρντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή στον ΠΑΟΚ»

O Aμίρ Μέγκαχεντ μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο για τον Ουάρντα και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95,5 :

Για την τωρινή του επαγγελματική κατάσταση : «Ειμαι προπονητης στην U20 της Ζάμαλεκ ενω είμαι παράλληλα και στην τηλεόραση καθώς έχω συμβόλαιο σε τηλεοπτικό κανάλι κάνοντας σχολιασμό στα ποδσφαιρικά δρώμενα της Αιγύπτου».

Για το γεύμα που είχε με τον Ουάρντα και τι συζητήσαν : «Έχουμε συχνή επαφή με τον Αμρ Ουάρντα ειδικά από το καλοκαίρι που είχε τα προβλήματα με τον ΠΑΟΚ. Αισθάνθηκε την ανάγκη τωρα που βρισκόταν στις διακοπές να μιλήσουμε. Είπαμε για την εποχή που έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ , έπειτα για τξ δική του παρουσία και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις σχέσεις του με την ομάδα.

Μιλήσαμε επίσης, για την πολύ καλή φετινή του παρουσία στον Ατρόμητο και τον προέτρεψα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει και πάλι μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο.»

Για το πρόβλημα του Αμρ με τον ΠΑΟΚ : «Δε μου είπε με λεπτομέριες τι ακριβώς συνέβη, απλά μου είπε οτι βρισκόταν στην εθνική ομάδα και επέστρεψε μετα από κάποιο διάστημα, αλλά δεν δημιούργησε τόσο μεγάλα προβλήματα για να χρειαστεί να φύγει.

Μου είπε πως αντιλαμβάνεται οτι βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρεται σωστά ενώ τον ενδιαφέρει και η διεθνή του καριέρα με την Εθνική. Αυτό το οποίο μου είπε και αντιληφθηκα από τα λεγόμενά του είναι πως πιθανότατα είχε πρόβλημα μαζί του ο προηγούμενος προπονητης, ο Στανόγεβιτς. Ίσως εκείνος δεν τον ήθελε. Μου είπε πως το έχει ξεπεράσει αυτό και κοιτάζει να δείξει ποιος είναι ώστε να ξανακερδίσει μία θέση στον ΠΑΟΚ».

Για την τρομερή του κατάσταση και το ενδεχόμενο επιστροφής του τον Ιανουάριο: « Αισθάνθηκα από την κουβέντα μας οτι ο Ουάρντα έχει στο μυαλό του να επιστρέψει, δεν μου το είπε ευθέως, αλλά από την κουβέντα μας το κατάλαβα χωρίς να μπούμε στην κουβέντα αν θα είναι το Γενάρη ή το καλοκαίρι»

Για το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλητής με τον Ατρόμητο : «Δεν μου είπε κάτι για τον Ατρόμητο και αν μπορεί ο να πάρει το πρωτάθλημα. Απλά μου είπε ότι είναι 2-3 καλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μία απο αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την εθνική Αιγύπτου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μετά από 20 χρόνια θα βρεθούμε στο μουντιάλ, έχουμε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο με Ρωσία και Ουρουγουάη αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Υπάρχει ενθουσιασμός και προσμονή, μάλιστα θα διεξαχθεί και ένα φιλικό παιχνίδι με την εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ στη Ρωσία.»

Για τον Σαλάχ και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ : «Ο Σαλαχ είναι ίσως ο κορυφαίος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ενώ ολόκληρη η Εθνική έχει μια εξαιρετική φουρνιά με αρκετούς ποδσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία και γενικότερα στην Ευρώπη. Ο Κούπερ είναι ιδιαίτερα τυχερός προπονητής καθώς ναι μεν παρουσιάζει έργο και έστειλε την χώρα μετά από είκοσι χρόνια στο μουντιάλ όμως η ομάδα παίζει πάρα πολύ αμυντικά».

Για την άποψη του Ουάρντα, αλλά και του ίδιου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου : «Ο Ουάρντα ναι μου είπε πως του αρέσει ο Λουτσέσκου έχει θετική εικόνα γι' αυτόν ,κυρίως για τον τρόπο που κοντρολάρει την εικόνα του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του αγώνα. Όπως ο Αμρ έτσι και εγώ έχω θετική άποψη για τον κόουτς».

Διαβάστε ακόμη...