Αποφασισμένος να παλέψει

Από paok24.com: Μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, στο οποίο ήταν «θηρίο» στο κλουβί λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε 8 μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αποφασισμένος να παλέψει

Για όσους ξέρουν καλά τον «Μύστα» η... τρέλα του να μπει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και η θέληση του να σκοράρει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που αγωνίστηκε ξανά μόνο τυχαία δεν ήταν, περιγράφοντας πλήρως τη θέληση του να είναι και πάλι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Πλατανιάς κι ενδεχομένως και άλλες ελληνικές ομάδες να καλοβλέπουν την περίπτωση του, θέλοντας να ενισχυθούν σημαντικά αυτό τον Γενάρη, ωστόσο οι προθέσεις του ίδιου του παίκτη είναι πολύ διαφορετικές.

Ο Μυστακίδης πιστεύει πολύ στον εαυτό του και από τη στιγμή που δαπάνησε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην αποθεραπεία του, προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ουσία (γκολ και ασίστ) στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σε μία σεζόν που ο τίτλος του πρωταθλήματος είναι ο Νο1 στόχος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής γύρισε αποφασισμένος να παλέψει για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το στοίχημα, ότι θα πείσει τον Λουτσέσκου για την αξία του και ότι θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά τους «ασπρόμαυρους».

Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο «Μύστα» δε συζητάει κανένα ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός, θέλοντας να παραμείνει στην Τούμπα και να δείξει όσα πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει.

Μακάρι να δείξει και στα επόμενα παιχνίδι την εντυπωσιακή (για πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό) εικόνα που είχε στα Τρίκαλα και να αποτελέσει μία εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ουσία στο παιχνίδι της ομάδας μεσοεπιθετικά.

Διαβάστε ακόμη...