Ξεχωρίζει και το αξίζει!

Από inpaok.com: Παρ' ότι πολλοί να μην το περίμεναν, όταν ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιούλιο, όμως ο Λάκι Τζόουνς είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της χρονιάς.
Πηγή: inpaok.com
Ξεχωρίζει και το αξίζει!

Ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ που την περσινή χρονιά είχε μια πολύ καλή παρουσία αγωνιζόμενος στον Προμηθέα, απέδειξε πως είναι ικανός να τα καταφέρει και σε υψηλότερο επίπεδο, κερδίζοντας μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις.

Με την ενέργεια που βγάζει και την οξυδέρκειά που τον χαρακτηρίζει, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις του Δικεφάλου, δικαιώνοντας αυτούς που τον επέλεξαν.

Μετά από εννέα αγώνας στη Stoiximan.gr Basket League, σκοράρει 11,78 πόντους κατά μέσο όρο, σε σχεδόν 31 αγωνιστικά λεπτά, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα «ασπρόμαυρα», κερδίζοντας το βραβείο του MVP.

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος που κρίθηκε στην παράταση, συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα ranking.

Είχε συνολικά 18 πόντους με 12/12 βολές (ρεκόρ τριετίας) 3/6 δίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 6 κερδισμένα φάουλ και ένα εις βάρος, ενώ έκανε ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 41,26 λεπτά συμμετοχής.

Eξίσου θετικά είναι τα ποσοστά του και στην Ευρώπη, καθώς μετά από 9 αγώνες για τους ομίλους του Basketball Champions League, έχει κατά μέσο όρο 9,4 πόντους και 5,7 ριμπάουντ, σε 27,6 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...