Οι νταμπλούχες δε «λυγίζουν»

Από inpaok.com: Με μία αποστομωτική νίκη απάντησαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου σε όσους αμφισβήτησαν την κυριαρχία τους το τελευταίο διάστημα και επέστρεψαν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.
Πηγή: inpaok.com
Οι νταμπλούχες δε «λυγίζουν»

Το δύσκολο διάστημα με την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο και την ήττα από τον Άρη φαίνεται πως ξεπέρασαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, οι οποίες κέρδισαν με 4-1 τις Ελπίδες Καρδίτσας και δήλωσαν παρούσες στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυρες» διαθέτουν την ποιότητα και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως να διαχειριστούν αντίστοιχες καταστάσεις, έχοντας πολυετή εμπειρία στον πρωταθλητισμό και τις υψηλές απαιτήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες τα ηνία της ομάδας έχει αναλάβει ο Γιώργος Μήτσας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και από τον ΑΣ.

Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα σε λίγες ημέρες καθώς στις 28 Νοεμβρίου είχε ανακοινωθεί από το Δικέφαλο ο Θέμης Καπουσούζης, που έκατσε μόλις 24 μέρες στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, αντικαθιστώντας τον Αλέξη Τασούλη.

Ο Γιώργος Προύσαλης γνωστοποίησε το προηγούμενο διάστημα με δημόσια δήλωσή του πως απομακρύνθηκε από τη θέση του εφόρου μετά από πολυετή παρουσία του στο τμήμα.

Όλες αυτές τις αλλαγές κλήθηκαν να διαχειριστούν οι παίκτριες του Δικεφάλου, οι οποίες μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη στο ντεμπούτο του Καπουσούζη, απάντησαν με δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Αμαζόνες Δράμας (εκτός) και Ελπίδες Καρδίτσας (εντός).

Έτσι, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε τροχιά τίτλου και ελπίζει το 2018 να τον βρει και πάλι στην κορυφή του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...