Τι ισχύει με Χαρίση

Από thessports.gr: Ο Χάρης Χαρίσης αγωνίζεται αυτό το διάστημα στο Βέλγιο και στην Σιντ Τρούιντεν, με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να έχει βρει εκεί τον καλό του εαυτό.
Πηγή: thessports.gr
Τι ισχύει με Χαρίση

Ο Χαρίσης που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν περνά καλά στο Βέλγιο και διανύει μια παραγωγική περίοδο στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, έχει πάρει την φανέλα του βασικού σχεδόν…σπίτι του, έχοντας αγωνιστεί σε 16 από τα 18 παιχνίδια που έχει παίξει η Τρούιντεν. Μάλιστα ο Χαρίσης έχει βρει δίχτυα μια φορά ενώ έχει δώσει και 2 ασίστ, βοηθώντας έτσι την ομάδα του.

Στο διάστημα που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, δεν έπεισε τους “ασπρόμαυρους” ενώ και η παρουσία των Κάνιας και Σάκχοφ, έβαλαν τον νεαρό στην λίστα των δανεικών.

Η καλή παρουσία του στο Βέλγιο κίνησε την προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που μάλιστα έστειλαν αντιπρόσωπο ώστε να βρει τον ποδοσφαιριστή και να τον παρακινήσει να έρθει ξανά πίσω στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα πως οι “ασπρόμαυροι” τον έθεσαν εκτός ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι και η ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του Χαρίση που ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι διαχειρίσιμο από τους Βέλγους που βλέπουν στο πρόσωπό του μια καλή ποδοσφαιρική επένδυση.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει, είναι πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να ξαναφέρει πίσω τον ποδοσφαιριστή αλλά το τί μέλλει γενέσθαι εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τις προθέσεις της Σιντ Τρουίντεν, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μετά το τέλος της σεζόν που εκπνέει ο δανεισμός του.

Διαβάστε ακόμη...