Περιμένουν τον Ελ Καντουρί

Aπό paok24.com: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήρθε στην Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ποντάρουν πολλά στην ποιότητα του.
Πηγή: paok24.com
Περιμένουν τον Ελ Καντουρί

Με παραστάσεις σε ομάδες όπως η Νάπολι και η Τορίνο κι ένα πλούσιο βιογραφικό, οι προσδοκίες για τον Μαροκινό ήταν εξ αρχής πολλές, ωστόσο μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να δείξει το καλό του πρόσωπο στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που "μαρτυρούν" κυρίως οι αριθμοί, καθώς έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής συνολικά 13 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει ένα μόλις γκολ, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και καμία ασίστ, νούμερα που προφανώς δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση κανέναν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες.

Στον ΠΑΟΚ τον πιστεύουν και σε πρώτη φάση θεωρούν πως το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να δείξει τον καλό του εαυτό, οφείλεται στο ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη πλήρως, περιμένοντας πολλά περισσότερα από αυτόν στη συνέχεια, ενώ και ο ίδιος στο πλαίσιο συνέντευξης του είχε παραδεχτεί πως το ξεκίνημα στον "Δικέφαλο" ήταν δύσκολο, αναφέροντας:

"Ήταν δύσκολο για μένα το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα στηρίζεται στη δύναμη και οι ομάδες δεν τα παρατάνε εύκολα".

Ο Μαροκινός αναμένεται να είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του στα τέλη του Γενάρη, καθώς υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.

Διαβάστε ακόμη...