Πρώτο δείγμα θετικό

Από inpaok.com: Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης πραγματοποίησε τις πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια με τις ικανότητές και το ταλέντο του.
Πηγή: inpaok.com
Πρώτο δείγμα θετικό

Στην πρώτη του συμμετοχή και τελευταία αναμέτρηση του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα της Volley League κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο νεαρός ακραίος πέτυχε 11 πόντους (9/13 επιθέσεις, ένας άσσος, ένα μπλοκ) και ποσοστό 53% στις υποδοχές, οι οποίες το 24% ήταν επιτυχημένες.

Ακόμα, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του εναντίον της Χάλκμπανκ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερος (αγωνίστηκε και ως διαγώνιος), πετυχαίνοντας 14 πόντους (13/32 επιθέσεις, ένας άσσος) και ποσοστό 33% στις υποδοχές με το 25% να είναι επιτυχημένο.

Ουσιαστικά με τον ερχομό της νέας χρονιάς και μέσα από τις προπονήσεις αναμένεται να βρει καλύτερη χημεία με τους συμπαίκτες του και να αποτελέσει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ντανιέλε Ρίτσι.

Διαβάστε ακόμη...