Σαφράνοβιτς, το «πολυεργαλείο»

Από inpaok.com: Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς είναι ένας εκ των καλυτέρων αθλητών που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του, ενώ παράλληλα κοσμεί λαμπρά με τις ικανότητές του και τον χαρακτήρα του τον χώρο του ελληνικού βόλεϊ.
Πηγή: inpaok.com
Σαφράνοβιτς, το «πολυεργαλείο»

Ο Ισραηλινός ακραίος του Δικεφάλου, είναι από τους λίγες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα της Volley League χάρις τις πάμπολλες δεξιότητες που κατέχει.

«Φαρμακερό» σερβίς, υποδειγματική υποδοχή, «κίνδυνος-θάνατος» όταν σηκώνεται για καρφί και συμβολή στα μπλοκ είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του που βοηθούν και φέτος τους «ασπρόμαυρους» να φέρουν την τέταρτη κούπα του πρωταθλήματος στην τροπαιοθήκη τους.

Ακόμα, ο Σαφράνοβιτς με την προσωπικότητά του πνέει απεριόριστο σεβασμό προς όλους τους συμπαίκτες του και είναι ετοιμοπόλεμος να σηκώσει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ στις δύσκολες στιγμές, όπως το κάνει μέχρι στιγμής όταν παραστεί ανάγκη τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Έτσι, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Ντανιέλε Ρίτσι, έχει στο οπλοστάσιό του ένα «πολυεργαλείο» που μπορεί να αλλάξει το ρου μιας αναμέτρησης ανά πάσα ώρα και στιγμή και τον οδηγήσει προς την επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη...