Μαλεζάς ο… απλησίαστος

Από inpaok.com: Ο Στέλιος Μαλεζάς αποτελεί τον παλαιότερο των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων με τους αριθμούς του να λένε την αλήθεια.
Πηγή: inpaok.com
Μαλεζάς ο… απλησίαστος

Με τις εννέα φετινές (ως τώρα) εμφανίσεις ο, εκ των αρχηγών, του ΠΑΟΚ έχει πιάσει τις 229 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις με τον σύλλογο.

Πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2012 για την Φορτούνα Ντίσελντολφ, ο Μαλεζάς πρόλαβε να φτάσει τις 157 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Τρία καλοκαίρια αργότερα, επέστρεψε στην Τούμπα για την δεύτερη θητεία του και από την σεζόν 2015/16 μέχρι και σήμερα έχει προσθέσει ακόμα 72, φτάνοντας συνολικά τις 229 συμμετοχές.

Ο παραπάνω αριθμός τον κατατάσσει στην πρώτη θέση όσον αφορά τις συμμετοχές, ανάμεσα στους συμπαίκτες του, έχοντας μάλιστα και απόσταση... ασφαλείας.

Πιο κοντά στον Μαλεζά βρίσκεται ο Παναγιώτης Γλύκος (που αναρρώνει ακόμα από τον σοβαρό περσινό του τραυματισμό), έχοντας φτάσει τις 165 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο, με αμέσως επόμενο τον Κάτσε που βρίσκεται στις 158.

Λίγο πιο κάτω συναντάμε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια (141) ενώ το κλαμπ των εν ενεργεία «τριψήφιων» στο ρόστερ κλείνουν οι... new entry Δημήτρης Πέλκας (110) και Ρόμπερτ Μακ (100).

Διαβάστε ακόμη...