«Να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Από paok24.com: Για την αναμέτρηση κόντρα στην Χάλκμπανκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε στο PAOK24 ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Πηγή: paok24.com
«Να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

Μεταξύ άλλων ο νεαρός αθλητής τόνισε πως όλες οι αλλαγές που γίνονται βοηθάνε παραπάνω την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Στο πρόσφατο παιχνίδι δείξαμε καλά στοιχεία απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο, είμαστε στεναχωρημένοι βέβαια για την ήττα αλλά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες» σημείωσε για το ματς κόντρα στην Χάλκμπανκ.

Πρόσθεσε πως: «Θεωρώ πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι, αυτή τη στιγμή είμαστε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Ολυμπιακό. Και φέτος είχαμε αρκετά προβλήματα, γίνονται τώρα κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, ήρθε νέος τεχνικός, όλα προχωράνε για να πάει η ομάδα καλύτερα. Πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε το κάτι παραπάνω.

Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν θα χρειαστεί. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο μας».

Τέλος έστειλε τις δικές του ξεχωριστές ευχές, σημειώνοντας: «Καλές γιορτές σε όλους, δύναμη και υγεία πάνω απ'όλα εύχομαι. Μακάρι το 2018 να είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμη...