«Ανάσες» πριν τις νέες μάχες!

Από inpaok.com: Δύο ημέρες απομένουν για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και πλέον όλοι κινούνται στο εορταστικό κλίμα των ημερών.
Πηγή: inpaok.com
«Ανάσες» πριν τις νέες μάχες!

Το ίδιο συμβαίνει και για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απολαμβάνουν τη χριστουγεννιάτικη άδειά τους, πριν από τη δύσκολη συνέχεια με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έναν δεύτερο γύρο γεμάτο μάχες.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε το ιδανικό φινάλε για το 2017 με πέντε συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Αιγινιακό, Ξάνθη, Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Τρίκαλα, πετυχαίνοντας 18 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόλις ένα από τη θεσσαλική ομάδα.

Από την περασμένη Τετάρτη (20/12), ξεκίνησαν οι μίνι διακοπές για τους «ασπρόμαυρους» και θα ολοκληρωθούν στις 28 Δεκεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν μπαταρίες, καθώς μετά τις γιορτές πρέπει να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος αγώνας για το 2018 είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, καθώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, τρεις ημέρες αργότερα (9/1) θα διεξαχθεί η… τυπική ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου με τα Τρίκαλα επίσης στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...