Τζόουνς: "Ευλογημένος που βοηθήσαμε παιδιά"

Από sport24: Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος μίλησε από καρδιάς, μιας και ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όσο ήταν παιδί.
Πηγή: sport24.gr
Τζόουνς: "Ευλογημένος που βοηθήσαμε παιδιά"

 Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λάκι Τζόουνς, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης και ο γυμναστής Παναγιώτης Βασιλείου την Παρασκευή (22/12) συμμετείχαν στην κοινωνική δράση της ομάδας τους προσφέροντας δώρα και δύναμη στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Ο Λάκι Τζόουνς μάλιστα κατά την διάρκεια της επίσκεψης δεν έκρυψε πως ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς έχει βρεθεί στη θέση των μαχητών της ζωής. Ο γκαρντ του "Δικεφάλου" πέρασε  τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής του νοσηλευόμενος και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

O Λάκι Τζόουνς βλέπετε λίγο μετά την γέννηση τού διαγνώστηκε με την ασθένεια "Hirschsprung", η οποία εμποδίζει τα νευρικά κύτταρα του εντέρου να σχηματιστούν σωστά και συναντάται μία φορά σε κάθε 5.000 γεννήσεις! Το πρόβλημα δεν ήταν απλό και για να το ξεπεράσει υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ το πεπτικό του σύστημα ομαλοποιήθηκε όταν πλέον ζύγιζε πάνω από 12 κιλά.

"Η λέξη ευλογημένος δεν φτάνει για να περιγράψει αυτό που νιώθω. Είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι πήρα μέρος σε μία τέτοια επίσκεψη και βοηθήσαμε τα παιδιά να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα τους", είπε αρχικά ο 24χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία ανέφερε:

"Έχω βρεθεί κι εγώ στη θέση τους, καθώς ήμουν συνεχώς με την μητέρα μου σε ένα νοσοκομείο μέχρι τα δύο μου χρόνια. Ίσως για αυτό νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι σήμερα (22/12) εδώ".

Τέλος, ο Λάκι Τζόουνς παρατήρησε πως "είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για αυτά τα 5-10 λεπτά που είμαστε μαζί τους, ξεχνάνε την ασθένεια τους και την παραμονή τους στο νοσοκομείο και έχουν χαμογελαστά πρόσωπα".

Οι "ασπρόμαυροι έγιναν δεκτοί από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, "Η Αντηρίδα", Άννα Βαλμά ,τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλειο Παππά και από πολλούς εθελοντές που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών.

Διαβάστε ακόμη...