«Συζητάω με τον ΠΑΟΚ, θέλω να επιστρέψω»

Από metrosport.gr:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταγραφικό «πυρετό», ενώ ένα από τα ονόματα που προκρίνονται είναι αυτό του γνώριμου Ντέιβιντ Λι.
Πηγή: metrosport.gr
«Συζητάω με τον ΠΑΟΚ, θέλω να επιστρέψω»

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν υπάρχει κρούση από την πλευρά του ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, αλλά είναι αλήθεια πως βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συζητάμε όλες τις λεπτομέρειες μιάς πιθανής επιστροφή μου. Σύντομα πιστεύω πως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: Εννοείται πως θέλω να γυρίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ. Η εμπειρία μου στην ομάδα ήταν φανταστική. Αυτό που ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που είναι απίστευτοι. Επίσης η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη και φιλόξενη πόλη και όλα αυτά αποτελούν τους λόγους που θέλω να επιστρέψω.

Για το ποια είναι η εικόνα του για τον νέο προπονητή και για την ομάδα: Ο κ. Ρίτσι είναι πραγματικά ένας θρύλος του βόλεϊ και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Όσο για την ομάδα, είδα το παιχνίδι με την Χάλκμπανκ και μπορώ να πω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα.

Για το αν πιστεύει πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του: Όπως είπα και πριν, είμαστε σε επίπεδο διεργασιών και επιθυμία μου είναι να επιστρέψω. Όμως για να είμαι ειλικρινής δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά κυρίως από το πώς θέλουν να χτίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αμερικανού κεντρικού, φαίνεται πως ο Λι είναι ένα εκ των μεγάλων φαβορί για το μπλοκ του ΠΑΟΚ, και μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρωθεί ή εάν έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε ακόμη...