Κοντά σε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής.
Πηγή: inpaok.com
Κοντά σε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Με το τέλος του αγώνα Κυπέλλου στα Τρίκαλα, οι επιτελείς του Δικεφάλου σε συνεργασία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, προχώρησαν στις απαραίτητες κινήσεις για να προστεθούν δυο παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ενημερώσει τόσο τον Λούμπος Μίχελ ότι, θεωρεί ανάγκη για την ομάδα την απόκτηση παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και έναν κεντρικό αμυντικό.

Οι επιθυμίες του προπονητή είναι γνωστές στον Ιβάν Σαββίδη που έδωσε τη συγκατάθεση σου για να προχωρήσουν οι διαδικασίες άμεσα προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα ότι χρειάζεται ενόψει της συνέχειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει τους παίκτες που αποτελούν προτεραιότητα και διατηρεί ανοιχτή γραμμή μαζί τους τις τελευταίες ώρες σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσει την απόκτηση τουλάχιστον ενός, ίσως και πριν τα Χριστούγεννα.

Επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με την επιστροφή της ομάδας από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η σκέψη για επιστροφή του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο δεν προκρίθηκε, καθώς αναζητείται παίκτης με μεγαλύτερη εμπειρία.

Το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και πιθανολογείται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να «κλείσει» την πρώτη της μεταγραφική εκκρεμότητα.

Διαβάστε ακόμη...