Επιμένει για τον Γκόικο Τσίμιροτ

Από metrosport.gr:Ο ατζέντης του Βόσνιου μέσου του ΠΑΟΚ υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως έχει στα χέρια του, πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα για τον πελάτη του.
Πηγή: metrosport.gr
Επιμένει για τον Γκόικο Τσίμιροτ

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφικές επιδιώξεις στις οποίες θα στοχεύσουν οι επιτελείς του Π.Α.Ο.Κ. για την ενίσχυση της ομάδας από τον Ιανουάριο, καλούνται να αξιολογήσουν σωστά και τις προτάσεις που έχουν για παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Μία εκ των οποίων αφορά, τον Βόσνιο μέσο του Δικεφάλου, τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί και έτσι το μεταφέρουμε. Έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους επιτελείς του Δικεφάλου και υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως έχει στα χέρια του, πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα για τον Τσίμιροτ. Η οποία, είναι διατεθειμένη να δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Π.Α.Ο.Κ. για να τον αποκτήσει.

Σε αυτές τις «εστιάσεις» του εκπροσώπου του Βόσνιου άσου, οι επιτελείς του Π.Α.Ο.Κ. απαντούν, μέχρι αυτή την στιγμή, αρνητικά. Δεν δείχνουν διάθεση, να παραχωρηθεί ο Τσίμιροτ με 1,5 εκατομμύριο και προφανώς, αξιώνουν περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη...