«Συζητούσα με τον ΠΑΟΚ, αλλά πήρε τον Ρέι»

Από paok24.com: Ο 29χρονος Βούλγαρος τερματοφύλακας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, ήρθε σε συμφωνία με την Ομόνοια για την συνέχεια της καριέρα του και με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με την κυπριακή ομάδα, μίλησε για το μεταγραφικό του φλερτ με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.
Πηγή: paok24.com
«Συζητούσα με τον ΠΑΟΚ, αλλά πήρε τον Ρέι»

Ο έμπειρος πορτιέρε αποκάλυψε πως συζητούσε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς οι επαφές να προχωρήσουν αφού οι «ασπρόμαυροι» κατέληξαν στην επιλογή του Ροντρίγκο Ρέι...

«Υπήρχαν 5-6 προσφορές, πραγματικά καλές για εμένα. Υπήρχαν προτάσεις από την Τουρκία, αλλά μετά από αυτό που συνέβη, δεν ήθελα να γυρίσω εκεί. Για πολλούς μήνες ήμουν σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, οι συζητήσεις όμως σταμάτησαν γιατί επέλεξαν να φέρουν έναν τερματοφύλακα από την Αργεντινή.

Είχα επίσης προσφορές από το Βέλγιο και την Ολλανδία, αλλά τα οικονομικά οφέλη δεν ήταν αυτά που περίμενα, και τελικά ήρθε το τέλος του Αυγούστου, οπότε αποφάσισα να περιμένω», ανέφερε ο έμπειρος πορτιέρε για το μεταγραφικό του φλερτ με τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Διαβάστε ακόμη...