Ο ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης και ο Ατρόμητος

Από paok24.com: Τι γίνεται και τι μπορεί να γίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης και ο Ατρόμητος

Το θέμα ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στην αριστερή πλευρά της άμυνας είναι υπαρκτό, δεδομένο και σοβαρό. Έχουν γίνει πολλά και διάφορα μέσα στη χρονιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ που τώρα πρέπει να ενισχυθεί στη θέση.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι συμφωνήθηκε ώστε να παραχωρηθεί στον Ατρόμητο για δύο χρόνια.

Εντός ΠΑΟΚ έχουν γίνει συζητήσεις και ο Γιαννούλης είναι ένα από τα υποψήφια ονόματα για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση.

Πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι στιγμής εντός ΠΑΟΚ τίθεται θέμα απόκτησης ενός παίκτη στη θέση, μια και θεωρείται ότι υπάρχουν άλλες εναλλακτικές.

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός τέτοιου ενδεχόμενου;

Ο Γιαννούλης έχει κάνει 14 παιχνίδια μέχρι τώρα και σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί έχει σημαντικότατο ρόλο.

Για να επιστρέψει πρέπει ο ΠΑΟΚ να σπάσει τη συμφωνία με τον Ατρόμητο, να πληρώσει γι' αυτό (το ποσό όπως αποκάλυψε η FORZA φθάνει στις 50 χιλιάδες) ενώ μία τέτοια κίνηση ίσως δημιουργούσε ένα μικρό θέμα στις σχέσεις των δύο ομάδων. (Ο Ατρόμητος τήρησε μία άτυπη συμφωνία και οι τρεις δανεικοί δεν έπαιξαν στην Τούμπα).

Εντός ΠΑΟΚ σκέφτονται αν ο Γιαννούλης θα είναι ιδανική λύση, αν ερχόμενος θα έπαιρνε αμέσως τη θέση του βασικού, ή αν κάτι τέτοιο υπήρχε περίπτωση να ανακόψει την πολύ καλή του πορεία στη φετινή λίγκα.

Σε κάθε περίπτωση για τη θέση υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι.Τι θα γίνει και με αυτόν και με άλλους παίκτες θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...